En dag hos Foxie med familj

Nu har vi precis kommit hem efter att ha spenderat större delen av dagen hemma hos Foxie med familj. Hundarna har lekt, barnen har lekt, & jag & Therese har pratat massor = alla nöjda & glada! 😀

140906 1409061 1409062

Eftersom bakluckan på min bil inte går att öppna så får Rally tillfälligt sitta i baksätet, men frågar ni henne så föredrar hon det framför bagaget. Och SJÄLVKLART sitter hon fast oavsett!

1409063

Imorrn väntar några timmar ute i sandtagen på Sörmon tillsammans med massa andra hundar & människor. Jag har faktiskt tänkt att ta med mig lite dricka för omväxlings skull, jag brukar ju aldrig ha med mig nåt annars. 😛 Men jag vet hur törstig jag brukar bli där borta, så varför inte liksom?
Direkt efter hundträffen så ska Anders försöka fixa bakluckan på bilen, hoppas att det går lika smidigt som han tror, för isf sparar vi in lite pengar. Skulle han inte kunna fixa det så väntar verkstaden på måndag.

Rally har däckat på golvet & jag funderar på att sätta på en film, känner mig riktigt trött. Det tar på krafterna att vara social en hel dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *