Kan man tacka nej till ett sånt erbjudande?!

Jösses vad seg jag har varit idag! Inte alls bra, förutom en tripp till några djuraffärer så låg jag i sängen till klockan 16…Sen blev det däremot fart då jag & Rally gick ner till Norrstrand där vi mötte morsan & Farro. Efter en kort tur på Konsum så gick vi hem till morsan (& Anders) där hundarna lekte väldigt mycket. När Anders kom hem så spelade vi spel & åt sen chokladpudding & grädde, var himla längesen jag åt det senast så det var supergott! 🙂

När vi satt där i köket så frågade dem om jag ville följa med utomlands om några veckor!! :O Och dem (eller Anders) skulle stå för ALLA kostnader!! 😀 Shit, kan man tacka nej till nånting sånt?! Exakt när vi åker är inte bestämt än, men det kommer att bokas under helgen. Visst blir det jobbigt utan hund en hel vecka, men fasen vad skönt att bara få komma bort ett tag!

Tog inget kort på vår långis idag, så får bjuda på en gammal bild på räven. 😉

140905

Imorrn ska vi besöka Foxie med familj vilket jag verkligen ser fram emot. Rally & Foxie älskar varandra, & sen finns ju hennes favorit-Chrille där. 😉 Haha.

På söndag blir det (som vanligt) hundträff i sandtaget, den här gången följer Farro med tillsammans med sin matte & husse. Farro är ju väldigt osäker så han behöver träningen, men det kommer säkert att gå super. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *