Kärt återseende med koskräck!

Haha, ett kärt återseende av favoritvägen Frödingleden blev det idag! 🙂 Vägen var dock mycket jobbigare än jag minns den, kan kanske bero på att jag är helt ur form numera. 😛 Men vi kämpade oss igenom hela sträckan & trots att det var jobbigt så njöt både vi (jag & Carina) & hundarna.

140902

I slutet, när vi kom fram till sjön där Java brukade valla gäss så möttes vi av dessa:

1409021

Vi fick oss en funderare, skulle vi våga gå in mellan korna för att hålla oss på stigen? Eller skulle vi gå i det höga gräset fullt med kobajs, med andra ord själva hagen? Jag & Carina gick in till korna & dem var väldigt sociala & trevliga. Småttingarna kom fram emellanåt & kollade läget, men vågade aldrig riktigt fram. Bira däremot…Haha, det finns koskräck & så finns det koskräck!! Bira lider nog av den svårare graden. 😉 Hon fullkomligt VÄGRADE att gå nära dem, så vi fattade beslutet att gå genom hagen (som var tom eftersom korna var på andra sidan staketet). Men innan vi lämnade kossorna så hälsade småttingarna på dem genom staketet, & det fanns en ko med samma färg på Rally & den fick hon en puss av! Ni vet, det gäller ju att ta hand om sina liknar, haha.

1409022 1409023

När vi sen gick genom hela den stora hagen så följde korna med oss, fast på andra sidan staketet, väldigt sociala stora djur. När dem inte längre kunde följa efter oss så började dem roma & ha sig, lite sött faktiskt, haha.
Hundarna passade såklart på att festa loss i hagen, för där fanns det ju MASSOR med kobajs överallt!! 😀 Rally gick så långt att hon ville vara ”ett med naturen”, & rullade sig därför mitt i en hög…Jättemysigt, verkligen.

Sista biten till bilen så gick hundarna bakom oss, för dem var så himla trötta, speciellt Bira, trodde nästan att vi skulle få bära henne sista biten. 😉 Jag & Carina var också helt slut, så ja, vi har kämpat på bra allihop. Förhoppningsvis så bättrar kondisen på sig snart så att det inte blir fullt lika jobbigt, & vi är ju faktiskt på väg nu! 🙂

5 thoughts on “Kärt återseende med koskräck!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *