Hur trött kan man bli?

Nope, inget träningspass igår heller. Måste skärpa till mig med det! Men samtidigt så är det väl bäst att inte träna när man inte själv är på humör för det, för då kan man ju sabba massor & det vill vi inte göra.

Imorse så vaknade både jag & Rally innan klockan ringde, det ni, det händer inte varje dag! 😛 Så vi hann gott & väl med rastning & frukost (för Rally’s del) innan Bira kom. Vi hann t.o.m. lägga oss en stund i sängen igen innan hon kom, haha.

Sen blev det terapi för mig & efter den var jag helt slutkörd. Så jag la mig på sängen & somnade direkt. Vaknade av att Carina var redo för en promenad, så det var bara att pallra sig upp & ut. Bira var mer eller mindre ett monster på promenaden, & jag var inte helt engagerad i att göra nånting åt det heller, jag var liksom för trött.

Efter promenaden så la jag mig i sängen igen, & somnade. Sov ett par timmar & sen skulle Bira hem. Då tränade jag & Rally ett litet freestylepass med fokus på några nya trick & det gick riktigt bra! 😀 Nu måste jag bara fortsätta med träningen så att hon inte hinner glömma.

Nu har vi precis kommit in efter en långis tillsammans med Carina & Clara, så ja, nu är jag trött igen. 😛 Men det har ändå varit skönt att vara ute & gå såpass mycket som jag ändå har gjort idag, & Rally klagar inte heller. 😉

Imorrn väntar ett kärt återseende; Frödingleden! Tanken är att vi ska gå den vid kl. 12, så jag hinner få en liten sovmrogon först.

Snodde en bild från hundträffen i sandtaget igår, min fina lilla räv, satan i gatan vad jag älskar henne! <3

140901

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *