Många småhundar på träffen idag

Dagens hundträff i sandtaget gick bra, idag var det så många som 22 stycken småhundar, av alla tänkbara raser & blandningar. Rally lekte mest med polarn Clara, men sprang även en del med några andra. Under ”rasten” så bestämde hon sig för att vakta barkbitar & visade därför tänderna åt lilla oskyldiga Doris, något som jag talade om för damen i rött att det inte var okej! Direkt dem blev lösa igen så var det inga problem, hon knallade bort till Clara & tog en brottningsmatch. 😉 I slutet så sprang dem en hel del i sanden, jag var för lat & hade för ont i foten för att hänga med, så jag satt snällt där på min stock & tittade på. 😛

140831

Direkt vi kom hem så blev det en dusch & sen var jag tvungen att sova ett par timmar. Jag fattar inte hur jag hela tiden kan vara så trött, men det är väl bara att fortsätta lyssna på kroppen så kanske det vänder så småningom? Jag får tänka på att allt med Java drog ut mycket på tiden & slet ut mig ordentligt, så det är säkert därför det nu tar lång tid för mig att återhämta mig.

Blev inget träningspass inne igår, så jag ska FÖRSÖKA orka med det idag. Just nu är jag för seg för det, så jag får se hur det känns om en stund. Imorrn kommer Bira igen & livet rullar på som vanligt. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *