Fy fan vilken usel dag!

Jaha, då var det roliga över för den här gången. 🙁 När jag gick upp imorse så kändes allting bara totalt fel & jag ville bara gömma mig under täcket. Trots det så gick jag en promenad med Carina & hundarna, detta för att slippa ha dåligt samvete när jag skulle iväg på terapin.

Själva terapin var som en berg- & dalbana. Jag skrattade en hel del, kände mig lättsam, men stundtals hade jag även sån ångest att jag höll på att flippa ur. Jag lyckades dock kontrollera alla känslor & tror att jag dolde dem rätt så bra.

Efter terapin så hämtade jag ut lastgallret som nu äntligen har kommit! 😀 Så imorrn ska jag med hjälp av farsan försöka få det på plats, så att bilen äntligen kan bli klar. Jag åkte också iväg & röstade, det ni. 😛 Haha.

Sen blev det träning med Elin & här fick jag bita mig hårt i läppen & ta massa djupa andetag för att hålla inne besvikelsen & irritationen. Rally snodde leksaken & drog sen iväg. 🙁 Jag försökte locka på henne, men alla som har sett henne när hon blir sån vet hur omöjligt det är att få tag i henne. Till slut så satte hon sig & bajsade & då kunde jag få tag i henne. Efter det så släppte jag henne inte lös igen, utan hon fick ha kopplet hängandes på sig. Lite svårt var det då att köra vissa rörelser, som t.ex. ”runt”, eftersom kopplet trasslade till det. Så vi fick mest träna på ”stanna”, ”spinn” på avstånd & skiftningar mellan ”sitt” & ”ligg”. Väldigt enkel träning med andra ord. Det gick bättre mot slutet, hon försökte att dra iväg några gånger till, men då fick jag ju tag i henne med hjälp av kopplet. Så nej, den som aldrig har haft en stönig lundehund med massa ego vet inte hur svårt det kan vara att träna hund!

140828

Ska försöka lägga mig tidigt idag så att den här dagen får ett slut. Sen så hoppas jag verkligen att morgondagen blir bättre!

2 thoughts on “Fy fan vilken usel dag!

  1. Jag vet hur det känns… Man vill slita av sig håret när man tränar Eyvind…….. Men vad vore träning utan utmaning? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *