Det går verkligen bra nu :)

Jag fortsätter att vara lika effektiv som jag har varit dem senaste dagarna. Jag säljer gamla hundgrejer (& då ingår mätning, vägning & koll av fraktkostnader), motionerar, tränar med Rally & tar hand om mig själv på ett bra sätt. Nu är det bara sömnen som ska falla på plats för att livet ska vara perfekt! 😀

Vi startade med en långis idag, alla hundarna kunde gå lösa tillsammans, Bira skötte sig oväntat bra med dem små. 😉 Hon är supersnäll, men hon är väldigt mycket. Hon förstår inte hur stor hon är & hur små dem andra hundarna är, utan hon tror att man kan hoppa på dem, tacklas & skälla så mycket man orkar. 😛 Det beteendet gör att småttingarna (med all rätt) tycker att hon är läskig. Men hon blir bättre & hon lyssnar när man säger till henne ordentligt. 🙂

140827

Efter långisen hade jag terapi i stan så hundarna fick stanna hemma. Själva terapin gick riktigt bra så jag hade en skön känsla i kroppen när jag åkte därifrån! 🙂 Precis så man vill att det ska vara!

Sen åkte Bira hem & en liten stund efter det så åkte jag & Nikke till IKEA & köpte en stor låda till bilen (för att kunna förvara saker utan att hundarna kan ta dem). Sen åkte vi direkt hem till morsan & åt mat.

När maten var svald så åkte vi iväg till djursjukhuset eftersom Farro skulle avmaskas inför en Norgeresa, & då passade jag på att kolla upp hur det går med livintyget på Java som Agria fortfarande inte har fått in. Nu skulle det dock vara skickat idag, så jag tänkte ringa Agria på fredag igen & kolla så att dem har fått det.
Och sen så blev jag tillfrågad av personalen om jag vill ha freestyleuppvisning hos dem i Oktober på deras öppet-hus-dag & självklart vill jag det! 😀 Det har sina fördelar att vara ”kändis” på djursjukhuset. 😉 Haha. Jag fick gärna ta med mig en kompis också, så jag ska fundera lite på vem som kan tänkas följa med. Är det nån av er som läser detta som är sugen så hojta till.

Nu har jag precis satt mig här vid datorn efter att ha kammat Rally, som fäller som satan! Så jag måste försöka borsta henne 1-2 gånger till den här veckan, för det behövs verkligen.

Imorrn väntar gruppterapi för min del & på kvällen ska jag träna tillsammans med Elin & hennes grabbar. Så ja, det känns bra, hela livet känns bra, & jag njuter så mycket jag bara kan! 😀

2 thoughts on “Det går verkligen bra nu :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *