En bra dag, trots en jobbig natt

Efter en natt med endast 1,5 timmars sömn så har jag ändå varit oförskämt pigg. Startade dagen med att åka iväg & fixa grindar till bilen, så numera ser det ut såhär:

140825

Rally är ju en mästare på att hoppa ut direkt man öppnar bagaget, något jag såklart försöker ta ur henne, men det är inte alltid man hinner med. Så det känns väldigt bra att jag nu kan öppna bagaget i lugn & ro utan att behöva oroa mig för att hon flyger ut.

Sen blev det tid vid datorn & då klickade jag hem ett lastgaller till bilen också & det skulle jag få om 1-3 dagar. Det känns om möjligt ÄNNU BÄTTRE än grindarna, eftersom jag inte gillar tanken att dem är helt lösa i bilen, Nathalie har ”smittat” mig. 😛 Så när lastgallret är på plats så blir det superbra. 😀
Letade även upp den stora biabädden i förrådet & la den i bagaget så nu ligger hundarna mjukt där. Det enda som saknas nu (förutom lastgallret som kommer snart) är en låda med lock som kan stå där bak med saker i. Med andra ord får det bli en tur till IKEA nån dag snart, vill ju få ordning i bilen så fort som möjligt!

Nu på kvällen träffades jag & Elin & tränade lite på Frödingplanen. Skulle ju egentligen ha tränat agility med Nathalie, men hon var tvungen att ställa in. Men, men, lite freestyle utomhus är inte helt fel det heller. 😉 Rally fick träna på att sitta uppbunden & bara titta på, men självklart även annan träning. Hon var supermegataggad & gav ALLT, även om det blev väldigt mycket ”runt”. Bästa belöningen enligt henne är ju en sån där plastboll till katter med bjällror i, så jag kastar iväg den & hon hämtar den så fint för att sen byta den mot en godis. 😉 I slutet blev hon dock trött & sprang iväg med bollen, så nästa gång måste jag bryta lite tidigare.

1408251 1408252 1408253 1408254 1408255 1408256 1408257

Imorrn på dagen blir det en långis med ett gäng andra hundägare här på Kronoparken. Då kommer jag ju även att ha med mig Bira så jag hoppas att hon sköter sig. 😛 Haha, det är säkert min lilla skit som kommer att sköta sig minst bra. 😉 Måste säga det att nu när Java inte är med längre så lyssnar Bira sååå himla mycket bättre i koppel, så ja, dem två tjejerna taggade verkligen varandra! Skönt nu med en schäfer som inte drar som en dåre. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *