SörmonSöndag-premiär!

Nu är hösten här på allvar, vilket innebär att SörmonSöndagarna har börjat! 😀 Cirka 17 stycken små hundar blev det totalt & trots att det var ett tag sen dem släpptes lösa såhär så gick allt väldigt bra. Rally lekte lite med sin bästis Clara & så gick hon såklart på egna uppdrag. 😉 Emellanåt fjäskade hon även för tvåbeningarna i hopp om att få lite godis, haha.

140824

Finns en hel del bilder till i galleriet här på hemsidan, så välkomna in dit & titta om ni är intresserade.

Igår kväll fick jag en ”tävlingssläng” så jag började titta ut tävlingar inför nästa år & började planera. Mitt upp i allt så blev jag nyfiken på Stockholm Hundmässa som går i December detta år & kollade därför upp vilken domare som dömer lundehundarna & vad han har gett tidigare hundar. Jag kan ju bara säga att jag blev positivt överraskad, så med största säkerhet kommer jag & Rally att ta en dag på mässan. 😀 Superbra miljöträning för henne & en riktigt rolig resa för mig! (Nu hoppas jag bara att Ingrid & Eyvind ska komma dit också!)
Jag började även fundera på vilka mål jag ska sätta upp inför nästa år & ja, jag har nu en plan som jag tror kan bli bra. 🙂 Än så länge ligger ju inte många tävlingar ute för nästa år, men man kan ju tänka lite ändå.

Men allra först måste vi komma igång ordentligt med träningar, så vi startar redan imorrn! 😉 Då blir det agility tillsammans med Nathalie på kvällen, & på torsdag ska jag träna nånting med Elin, vi får se exakt vad det blir, förmodligen freestyle. 😛 Sen så tränar ju jag & Rally några korta pass/dag själva här hemma, så det ska nog inte vara omöjligt.

OM träningen flyter på bra så kommer jag & Rally att tävla redan i November i år, men då krävs det verkligen att vi har kommit igång! Jag tänker ju inte betala tävlingar om jag vet att vi inte har någon chans. 😛 Är på tok för snål för det! Haha.

Imorrn på dagen ska jag även försöka fixa bilen. Dels försöka få tag i lastgaller så att hundarna kan åka längst bak utan att man kör osäkert & olagligt, men också kolla grindarna som jag har lånat av Hanna för att se om dem kan göras om lite snyggt så att dem passar i min nya bil. Dessa saker skulle jag ha fixat för ett par veckor sen, men jag har varit för ”upptagen” med att om Java så jag har inte prioterat dem. Men nu som sagt ska jag ta tag i detta!

7 thoughts on “SörmonSöndag-premiär!

  1. Klart du ska vara med på stockholmsmässan 😀 du har ju sovplats och jag tycker vi ska kolla på alla duktiga freestyle ekipage också 🙂 saknar dig<3 eller rättare sagt saknar att hitta på hunderi med dig 🙂 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *