Strand-rejs!

Sorry för att det inte blev nån uppdatering igår, men jag hade en extremt dålig dag så jag låg mest i sängen. Tur att jag fick hjälp med Rally, så att jag kunde vila upp mig ordentligt.

Idag har vi däremot varit igång! Vi startade med att åka ut till Pets där vi provade lite selar innan vi gick bort till alla benen där jag plockade lite smått & gott till räven. 😉 Rally är ju lite speciell när det gäller tuggben, så man får liksom prova sig fram till vad hon gillar mest. Så vi får se om det blir nån jackpot denna gång, haha.

Direkt efter det besöket så drog vi iväg till Bomstads hundbad, & gissa vad? Jo, vi var ensamma där! 😀 Vi gick ut en bit i vattnet, men p.g.a kylan så doppade vi oss aldrig, men lite ”vatten-trask” fick vi alla. När vi kom upp så bröt vi lite mot reglerna & släppte Rally & Clara lösa så att dem fick röja en stund på stranden. Ska åka ut dit nån mer dag snart & ta lite kort när dem hoppar runt i vattnet efter tennisbollarna, måste ju passa på innan det blir ännu kallare!

140822 1408221 1408222 1408223 1408224 1408225 1408226 1408227

Min hemsida har tydligen legat nere under minst en dag? Har ingen aning om varför, men nu ska den funka som vanligt igen, gör den inte det så får ni gärna skicka ett meddelande till mig på Facebook (Malin Sjöström) eller så.

Har nu gjort en minneslund & flyttat Java dit… 🙁 Det tog emot, oerhört mycket, men jag måste ju göra det nån gång. Har dock inte orkat med att ändra alla texter som har med henne att göra, utan det kommer senare. Minneslunden är långt ifrån klar, men nu finns den iaf som sagt.

One thought on “Strand-rejs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *