Vänder det snart?

Ännu en jobbig dag går mot sitt slut. När kommer det att vända & bli lite lättare? jag vet inte hur länge jag orkar må såhär, jag saknar henne så sjukt mycket. <3

Jag startade tidigt imorse med ett läkarmöte som gick sådär. Sen hem, tog emot Bira, la mig & vila nån timme & sen ut en sväng med hundarna. Efter det var det dags att åka till nästa möte i stan (terapi) & innan jag åkte dit så körde jag förbi Solstaden & lämnade in papper som dem måste fylla i för att jag ska få ut Java’s livförsäkring. Efter terapin kom jag hem till 2 mycket glada vovvar som till varje pris ville leka. 😉 Och nu har jag & Rally precis kommit in efter att ha gått en långis tillsammans med 2 nya personer & deras hundar. Rally skötte sig riktigt bra måste jag säga, så jag är nöjd.

140820

Med tanke på att det har varit en del idag, inte minst 2 krävande möten, så blir det nog en tidig kväll. Vad morgondagen har att erbjuda vet jag ännu inte, utan jag får se hur allting känns imorrn när jag vaknar. 🙂

One thought on “Vänder det snart?

  1. Du kommer att märka att det ”ger” sig och blir mer och mer saknad och sentimentalitet och mindre sorg dag för dag.
    För mig har många sådana där saker blivit lite, lite lättare vartefter man kan tänka ”1 vecka sedan” ”2veckor sedan”, ”1 månad sedan” och så vidare.
    Min senaste som dog var ju gammal, men det var väl lite lika din sits sista tiden i och med att det blir mycket extra pyssel med en gammal som med en sjuk. Jag tänkte en del på att efter Jespers död så blev livet på många sätt faktiskt lite enklare o mindre oroligt både för mig o andra hunden (o siameserna).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *