En riktigt jobbig dag :(

Idag har det varit fruktansvärt jobbigt. 🙁 Jag kom upp på morgonen, gav Rally mat & rastade henne samtidigt som jag tog emot Bira. Sen sov vi till kl. 12 & då masade jag mig ur sängen, hundarna däremot blev glada över att vi ÄNTLIGEN gick upp. Efter frukosten så kollade jag av datorn & då mådde jag jättedåligt, saknade Java mer än nånsin & kände paniken växa inombords. Så jag rastade hundarna & gick sen & la mig igen. Låg i sängen & grät ett bra tag, sen somnade jag till slut & vaknade vid kl. 16. Med andra ord har inte hundarna haft det sådär jättehäftigt idag, men just nu är det såhär. 🙁

När Bira hade åkt hem vid kl. 17 så tränade jag & Rally ett litet pass inomhus & hon var superduktig!! 🙂 Börjar lära sig ”vacker” nu, plus att vi underhåller dem andra tricken hon kan & utvecklar dem till att hon ska förstå ORDEN & lyssna på dem istället för att kolla efter handtecken. Det går framåt, väldigt sakta, men säkert.

140819

Om en stund blir det nog en längre promenad med Rally, det har ju t.o.m. slutat regna. 😉 Jag känner mig verkligen inte som världens bästa matte, men jag kämpar på så gott jag kan. Jag tar en stund i taget & fokuserar på att klara den så bra som möjligt. Och om det betyder att jag ”måste” ligga i sängen halva dagarna för att kunna hantera allt det jobbiga så gör jag det, förr eller senare vänder det & blir bättre, jag måste bara ha tålamod. Om jag stressar fram så är risken att jag faller & det vill jag inte ska hända. Så som sagt, just nu är det såhär.

2 thoughts on “En riktigt jobbig dag :(

  1. Inget dåligt samvete nu!
    Det kunde ju precis lika gärna vara så att du varit stormförkyld, haft världens huvudvärk eller så.
    Vovvarna överlever både en och flera dagar med matten mest i sängen 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *