”Hunden avliden”

Igår kväll skickade jag in en ”anmälan” till SKK om Java’s bortgång, & redan idag är hennes sida på hunddata uppdaterad:

1408183

Känns hemskt att se orden ”hunden avliden”, allt blev genast mycket mer verkligt. 🙁 Jag saknar min tjej så grymt mycket, samtidigt som jag gör allt jag kan för att inte tänka på henne. Större delen av dagarna går det ändå ganska bra, men stundtals så får jag bara sån panik över att hon är borta, & känner en grym ångest & är då rädd att tappa fattningen. Jag känner en panik över att jag måste flytta, eller ja, att KÄNSLAN säger åt mig att jag måste flytta. Allt här hemma påminner ju om prinsessan & det är så fruktansvärt jobbigt. :'( Men det kanske blir bättre med tiden? Det kanske bara är nu i början som det är värst? Jag avvaktar lite & ser hur det hela utvecklar sig.

Jag, Rally & Bira har gått en promenad idag, efter ungefär halva vägen så började det såklart regna som fan, men det var ju bara att fortsätta ändå. 😛 Jag hade med mig vattensprutaren eftersom Bira måste lära sig att leka FÖRSIKTIGT med Rally, men jag fick nytta av den flera gånger. Först mot Bira när hon skulle ta Rally, men senare även mot Rally när vi mötte en hund & hon började skälla. Haha, hon var inte alls beredd på att få ett sprut med vatten i huvudet. 😉 Tyst blev hon snabbt & då fick hon massa beröm & så kunde vi fortsätta utan problem.
Jag märkte snabbt att JAG verkligen är ur form!! :O Jösses, jag var helt slut efter dessa 3 km, pinsamt ju! Så det var bara att ta av kläderna & gå raka vägen in i duschen när man kom hem, haha. Med andra ord får vi smyga igång nu med allt, så att min kropp har en chans att hinna med, för snacka om att man tappar allt väldigt snabbt! Men helt omöjligt ska det väl inte vara att komma någorlunda i form innan vintern, eller?

140818 1408181 1408182

Nej, nu måste jag gå & vila en stund, är verkligen helt slut. Senare idag har jag tänkt att träna lite med Rally inomhus, så jag behöver samla lite krafter nu.

2 thoughts on “”Hunden avliden”

 1. Nej..

  Älskade vän, hur går det?
  Fattade inte hur illa det låg till med henne.

  Det är ingenting fel med att sörja sin bästa vän, och det är ingenting fel i att gråta när man sörjer.
  Får tårar i ögonen själv nu.

  Har alltid tid för dig, om det skulle vara till någon hjälp.

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *