Över ett dygn har det nu gått

Nu har det gått över ett dygn, & jag har nog hunnit känna alla känslor man kan känna. Igår grät jag hur mycket som helst, det var verkligen asjobbigt, & så tomt. Trodde att natten skulle bli jävlig, men nope, jag sov bättre än jag gjort på flera nätter, så det var bara att tacka & ta emot.

Var riktigt trött när jag skulle upp imorse, men tog mig ändå upp, åt frukost & sen åkte jag iväg till Grums brukshundklubb för att kolla när Evelina skulle tävla lydnad. Körde inte den bästa vägen dit, men till slut kom jag ändå fram. 😉 Mötte Evelina där med Rally & Shandi. Rally var verkligen liten, på alla sätt & vis, jag har ju inte sett henne på typ 2,5 veckor, utan dem veckorna har jag bara sett Bira & så Java såklart, som blev tjockare & tjockare. Tänk, innan jag tog bort henne så vägde hon 19,6 kg! :O 2 veckor tidigare vägde hon 17,6 kg…Så ja, snacka om att hon ökade i vikt snabbt som tusan, men det blir väl så att man bara äter & inte rör på sig.
Men iaf, Rally fick sitta i bilen under tiden som Eve tävlade, vi vågade inte riskera att Rally skulle störa Shandi, så vi tog liksom det säkra före det osäkra. Eve & Shandi fixade galant ett 1:a pris & fick därmed titeln LP1!! 😀 Grattis vännen! <3

På vägen hem pratade jag en kortis i telefonen med morsan, & vi bestämde att jag skulle svänga förbi hemma hos dem en stund. Så i drygt 3 timmar var vi där. 🙂 Rally & Farro lekte en hel del, emellanåt blev Rally trött & var tvungen att vila lite, men sen så drog dem igång leken igen. Dem har ju inte kunnat leka så mycket den senaste tiden eftersom jag alltid har haft Java med mig, & Java blev så sur när dem lekte (eller bara rörde sig i samma rum). Men nu, utan en sur tant Java så kunde dem njuta av leken.

140816

Nu ligger Rally bredvid mig i soffan & sover, helt slut, & jag bara njuter. Äntligen har jag sällskap igen, igår kväll var det fan tufft alltså! Jag behöver hund för att själv må bra, det bara är så.

Imorrn om det är uppehåll så blir det en stadspromenad med Hundliv i Karlstad. Jag behöver ju ändå ut & gå, & har inget planerat alls, så varför inte? Blir ju jättebra träning för lilla räven att gå med många andra hundar. 🙂 Men om det regnar så hoppar vi över då Rally HATAR att gå ute när det regnar. Jag tycker väl inte heller att det är någon höjdare, men klär man sig rätt så är det bara att traska på.

Jag känner mig lite mer stabil idag, men är så oerhört känslig. Bara jag ser för många kort på Java, eller läser kommentarer som jag får, så rinner tårarna. Men jag låter dem rinna, för dem behöver komma ut. Jag intalar hela tiden mig själv att det är okej att gråta, att jag inte behöver skämmas för att jag sörjer min bästa vän. Men ändå tar det emot, tårar är svagheter säger mina minnen mig. Skulle jag däremot hålla allt inom mig så skulle jag explodera till slut, & det vill inte någon ska hända! Så ja, jag kämpar på, jag ska överleva det här.

5 thoughts on “Över ett dygn har det nu gått

  1. Tack för att du kom och stöttade idag 🙂 var jättekul att ses! Nu ska vi bara börja träna Rally också 😉 hoppas du hittade hem ordentligt 😉 haha!
    Stoooor kram vännen <3

  2. Jag tog bort min bästa vän förra året i september och i mars tog jag beslutet jag måste ha en nu de är en saknad man aldrig kommer över men den kan lindras av en ny vän och kärlek ifrån den. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *