Vila i frid min bästa vän

Nu finns hon inte mer. :'( Jag har fortfarande svårt att förstå det, min vackraste prinsessa, min bästa vän, min andra hälft. Bara borta. Detta är det allra sista kortet som togs på henne (& mig).

140815

Min tappra krigare vägrade att ge upp. Hon fick en spruta lugnande, sen en till, & sen ytterligare en till innan hon gav sig & la sig ner. Man såg i hennes ögon att hon blev mer & mer borta, men ändå kämpade hon in i det sista. <3 När veterinären sen gav henne den första blåa sprutan så skrek allting inombords bara ”nej!!”, jag vill avbryta allting, ta tillbaka min tjej, men samtidigt visste jag att jag gör ju detta för HENNES skull, så jag var bara tyst, klappade henne hela tiden & lät tårarna rinna.

Det hela gick snabbt, hon tog några små andetag & sedan ett djupt, sen var det över. Jag fick sitta kvar en stund efteråt & det gjorde så ont inombords att bara lämna henne liggandes på golvet. Hon tillhör ju mig, hon är ju MIN. Men förståendet vann & jag såg på min tjej en allra sista gång.

Nu undrar jag vad som händer med mig den närmsta tiden. Antingen kommer jag att vara i chock eller också kommer jag att gråta okontrollerat. I vilket fall som helst så älskar jag fortfarande min stora fina tjej som har hjälpt mig så sjukt mycket i livet. Jag kommer aldrig att glömma henne, min älskade Java. <3

1408151

Så småningom kommer det att komma en film från hennes sista dagar i livet, men jag fixar inte att göra den än.

20 thoughts on “Vila i frid min bästa vän

 1. Jag kan inte låta bli att skriva, har följt denna blogg nu de sista dagarna för att se vad som händer och jag är verkligen ledsen för din skull.
  Jag vet hur otroligt mycket Java betydde för dig – så hemskt allting.
  Men jag hoppas att du ändå kan gå vidare och sen kunna minnas alla goda stunder.
  Sen gjorde du rätt val – tyvärr, men du har verkligen gjort allt för henne.

  Så, jag är hemskt ledsen för din skull

 2. Jag sitter här och gråter själv när jag läser inlägget, jag lider verkligen med dig.
  Du är så otroligt stark som lyckats ta det rätta beslutet för Java, och jag tror att hon finns i hundhimlen och jagar bollar just nu och sedan kommer hon säkert och tittar till dig då och då så hennes matte har det bra.

  Styrkekramar från mig och Sheldon.

 3. Jag beklagar, verkligen! Jag grät när jag läste. Har följt dig sen två veckor tillbaka, höll tummarna för att det här inte skulle behöva hända, men det gjorde det. Kan inte sätta mig in i din roll, men shit, kommer aldrig klara mig utan min skatt 🙁

 4. Har läst tre gånger, gråter så jag inte orkar läsa färdigt.. fina java! <3 men nu är hon smärtfri och mår gott.. finner inga ord.. du finns i mina tankar Malin!

 5. Jag har följ dina skrivna tankar, läst om ert samspel & kärlek! En fruktansvärt jobbig tid innan & nu, många tårar kommer rinna….men du kommer att kunna le & minnas er sprudlande tid tillsammans. Kram från en vän i hundvärlden!

 6. Du är så stark. Jag vet hur fruktansvärt det är att ta bort sin vän. Har tänkt på er i flera dagar. Nu är hon smärtfri, och skuttar runt i himlen. Kram till dig…

 7. Jag satt med många tårar när jag insåg att du nog inte skulle kunna rädda henne (någon gång i förra veckan).
  Nu är jag lite, lite glad för att det ändå låter som om det gick ”bra” eller vilket ord man nu ska använda.
  Ta hand om dig!
  Och även om det inte gör något lättare så tänk på att du gjorde det mest kärleksfulla du kunde göra för din hund i det läge som var. Man ser så många som tänker för mycket på sig själva, du hade styrkan att tänka på hunden var stolt över det!
  Kram!

  • Tack så mycket! <3
   Ja, när hon väl la sig ner så gick det snabbt, vilket kändes skönt. Men fan vad jag saknar henne, vill bara ha henne tillbaka. <3

 8. Men åh… åh finaste finaste goaste Java… smarta tjejen med studs i tassarna o galna idéer.. Nej huh vad ont detta gjorde att läsa. Malin vad ledsen jag blir för din och Javas skull <3 Men du gjorde ändå det enda du kunde. Det var verkligen stark av dig att låta henne gå, jag tror även att hon behövde det. Men hon är och var precis som du, en riktig kämpe och det in i det sista. Jag tror ändå att hon i slutet tackar dig för detta. För att hon slapp smärtan och fick bli fri.
  Många styrkekramar till dig, bryt ihop men kom igen sen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *