Näst sista dagen…

Idag har vi varit hos Anna & bc-ligan hela dagen. Blev dock lite sen iväg hemifrån (ovanligt, eller hur, haha), plus att det tog lite längre tid dit än jag hade tänkt. Dessutom, när vi var nästan framme, så möttes vi av det här:

140814

Så ungefär en kvart fick vi stå & vänta på att nån skulle komma & såga ner det jävla trädet. 😛 Under tiden vi väntade så tänkte jag att jag skulle ringa till Anna & meddela att vi är på väg, plus att jag tänkte fråga om det fanns nån annan väg man kunde ta. Men det gick inte så bra att ringa eftersom jag självklart inte hade nån täckning på telefonen!! Så det var ju bara att va glad över att vi inte behövde vänta längre än typ en kvart. 😉

Direkt vi kom fram till målet så gick vi iväg med enbart Java & Tintin. Vi gick en sväng i skogen & ner till en fin badplats där båda hundarna fick hoppa från bryggan flera gånger. Sen sprang dem även & lekte på en stor grön äng, så ja, båda verkade hur nöjda som helst! 😀 Lite spänt var det mellan dem, men annars inga problem alls.

Efter promenaden så gick vi hem till Anna (& Erik, men han jobbade) där vi satt & pratade massor. När det sedan hade slutat regna, åska & blixtra så tog vi en liten skogspromenad med alla hundarna innan vi satte oss ut & pratade vidare. Java & Tintin lekte med bollar, även om dem inte lekte med varann. 😛 Men dem verkade nöjda i vilket fall som helst, Java ville valla Tintin en del när vi kastade bollarna, haha.

1408141

Sen åkte vi hem till Karlstad igen. Java sov större delen av vägen hem, vissa har det bra. 😉 På hemvägen stannade vi såklart på en pizzeria där vi beställde pizzor som vi sen tog med hem. För första (& sista) gången nånsin så fick Java en helt egen, specialbeställd pizza! 😀 Jag tyckte att det räckte med en barnpizza, men hon fick ändå tomatsås, ost, skinka, kebabkött & pommes på – mycket uppskattat!

1408142

Nu tar vi det mest lugnt, jag är dödentrött, men det är ju inte så konstigt eftersom jag sover så fruktansvärt dåligt. Igår la jag mig tidigt eftersom jag var trött & BEHÖVER sova, men efter att ha legat vaken typ en timme så höll jag på att flippa ur. 🙁 Jag bara grät & skakade, ångesten brände i bröstkorgen & min enda tanke var ”jag klarar inte det här”. I desperation så fick jag iväg ett sms till Em & frågade om hon kunde ringa upp mig (då hon ringer gratis), vilket hon tack & lov gjorde! Första halvtimmen av det samtalet grät jag hej vilt, men sen kunde jag lugna ner mig lite. Efter typ 1,5 timmar kände jag mig såpass avslappnad att jag vågade göra ett nytt försök att somna. Men utan Em vette jag fan hur det kunde ha slutat, så tack min älskade vän! <3

På dagarna går det rätt så bra ändå, jag tycker mest att allting känns overkligt plus att jag håller igång med saker hela tiden. Det är på kvällen/natten när jag ska lägga mig som helvetet brakar loss. 🙁 Det är då jag gråter hysteriskt & är så förstörd att jag knappt kan andas. Och jag är rädd för att det ska bli ännu värre nu till natten, för det är ju trots allt Java’s sista natt…

Imorrn startar vi tidigt med agilityträning, direkt efter den tänkte jag åka bort till ”Java’s” brygga & låta henne hoppa några sista gånger. Sen blir det hem & mysa, innan klockan blir 14:30 & det är dags att åka till Solstaden. 🙁

2 thoughts on “Näst sista dagen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *