Bara 2 dagar kvar…

Idag startade vi tidigt med att åka till Klasmossens IP där jag släppte brudarna lösa för att låta dem röja en sista gång. Bira skällde som en dåre & ville leka på sitt tuffa sätt, med många knuffar, men Java ville inte alls vara med på det. 🙁 Hon gömde sig bakom mig & var inte alls nöjd med situationen, så jag fick helt enkelt lugna ner Bira. När Bira då istället koncentrerade sig på att äta gräs så sprang Java runt & vallade henne. Ni som läser detta får säga vad ni vill om det, jag VET att det inte är nyttigt för hundarna att valla varandra så, men just nu bryr jag mig inte om det. Bara Java verkar lycklig i stunden så är jag nöjd.

140813

Sen lånade familjen Karlstam henne några timmar, dem frågade om dem fick göra det & liksom säga hejdå till prinsessan, & inte kunde jag neka dem det! Java betyder mycket för dem också, så jag kunde lätt ”offra” några timmar för deras skull. 🙂

Direkt efter det så åkte vi hem till morsan & Farro. Vi startade med en liten promenad med fotografering vid älven. Självklart blev det även lite bad för hundarna. Sen blev det mat hemma hos morsan & Java tackar ju aldrig nej till mer mat. 😛 Haha, den ständigt hungriga damen.

1408131

Imorrn åker vi till Sunne & stannar där hela dagen. På kvällen blir det pizza för hela slanten, Java ska få en egen. 😀 Och på fredag startar vi med agilityträning ute på klubben tillsammans med Elin & Nathalie!! Ska bli så galet roligt att träna agility med Java igen, även om det såklart även kommer att kännas jobbigt eftersom jag så väl vet att det är SISTA GÅNGEN. 🙁 Men jag ska göra mitt bästa för att slå bort den tanken dessa dagar som är kvar & istället försöka njuta av tiden med min vackraste prinsessa. <3

6 thoughts on “Bara 2 dagar kvar…

 1. Jag tycker fortfarande du agerar klokt.
  Men jag vill inte en TÄNKA på vad du har för känslor, inte när jag själv tycker det är smått jobbigt att se henne här.
  (Fast på ett sätt tror jag det är helt annorlunda för dig, som vet hur hon verkligen mår)

  • Tack!
   Det är fruktansvärt jobbigt, jag gråter i stort sett mer än halva dagarna & sover nästan ingenting på nätterna. 🙁 Så visst är det jobbigt.
   Men jag VET att jag gör det bästa för min allra bästa vän & den vetskapen tröstar mig.

 2. Jag blir så rörd av att läsa om Java och hennes sista dagar. <3 Du har gjort helt rätt beslut.
  Det lyser genom dina ord hur mycket du bryr dig om och älskar henne. Jag hoppas att ni får fantastiska dagar! Styrkekramar!! 🙂 🙂 🙂 /bloggläsare

 3. Usch vad jag lider med dig vännen! Du är så otroligt stark som gör detta för Java! Hon har fått ett så bra liv hos dig och att du orkar ge henne allt de sista dagarna är så beundransvärt! Älskade goa Java ❤️ Hade så gärna träffat henne en sista gång jag med! Men fick ju träffa och klappa om henne när du lämnade Rally.
  Jag och Shandi skickar megakramar till både dig och Java. Shandi kommer garanterat sakna en av sina bästa vänner ❤️ Är mer än säker på att Rally kommer sakna Java jättemycket! Styrkekramar från Rally till hennes älskade matte och storasyrra ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *