Umgåtts med Java’s största fans!

Idag har vi hängt på ponnyhoppning. 😉 Linnea skulle tävla med Eminem & eftersom jag inte hade nåt speciellt att göra, det var i närheten plus att jag aldrig har sett dem tävla tidigare, så åkte jag & Java dit. Vi satt där flera timmar & kollade på duktiga ponnyekipage. Mycket roligare att kolla på ponnyhoppning jämfört med hästhoppning. 😛 Tyvärr så blev inte Linnea & Eminem placerade i nån av klasserna, men dem var så himla duktiga!

140809
(Bild snodd från Linnea’s mamma, haha.)

Linnea tillhör ju familjen Karlstam – med andra ord Java’s största fans! Så Java var glad över att få hälsa på hela familjen, jag menar, t.o.m. mormor & morfar blev godkända idag. 😉 Det är så härligt att se Java visa kärlek till andra än mig, att hon vågar ”lämna ut sig” på det sättet. Det är inte många människor som har lyckats vinna hennes förtroende, så dem hon gillar ska verkligen känna sig utvalda! Och mellan dem så är det kärlek åt två håll. <3

Självklart pratade vi en del om Java’s framtid, eller förmodligen brist på framtid & Linnea frågade då sin mamma om inte dem kunde köpa Java. Tänk om det var så enkelt att hon bara behövde flytta & då blev frisk, isf hade jag inte tvekat, utan sålt henne direkt, men nu funkar det ju tyvärr inte så. 🙁 Men det var så gulligt sagt av Linnea.

När jag & Java åkte därifrån så sa hela familjen hejdå till min prinsessa, kanske var det sista gången dem sågs…Usch, jag blir så ledsen när jag tänker på det, men sanningen är grym ibland. Hoppet är det sista som överger en & än kan ju mirakel ske. Eller?

2 thoughts on “Umgåtts med Java’s största fans!

  1. Jaa, Malin. Vi älskar verkligen Java OM vi någon gång skaffar en hund så behöver vi din hjälp med hur man ska uppfostra. Haha, mormor brukar bara livsfarlig. Tack så jättemycket att du kom. Det betydde jättemycket för oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *