Duktiga jag & fina Bira

Idag har jag ändå varit riktigt duktig. Jag har fixat klart med hundgrindarna jag skulle sälja, så nu är dem på väg till sin nya ägare. Jag har även fixat alla papper (både hemifrån, från sjukvården samt från banken) som ska till Försäkringskassan & postat dem. Så nu är det ingenting jag ligger efter med, vilket känns oerhört bra.

Igår var första dagen efter semestern som Bira var här. Jag tycker verkligen om den hunden, men det var först när jag träffade henne igen som jag insåg hur mycket! Hon är speciell, inte så lätt alla gånger, men oerhört snäll. Hon har liksom sin plats i vår flock & hon & Java älskar varandra (inte lika högt inomhus som utomhus om ni frågar Java). Jag har träffat massa olika kompisar med deras hundar & det har aldrig varit några problem med Bira. Hon är stor, låter mycket & springer IGENOM en, men helt underbar.

140807

Jag pratade lite med Johan (ägaren) igår när hon skulle åka hem & berättade om Java & allting. Jag sa också att även om jag måste ta bort Java så vill jag fortsätta ha Bira, även om hon & Rally inte är lika bra polare som hon & min svartvita vän. Men det handlar om att vänja sig också, & eftersom Bira är så snäll så är jag inte det minsta rädd för att hon ska göra nåt mot Rally, även om Rally inte riktigt vågar lita på det än.

Dagarna fortsätter att gå hur sakta som helst, men imorrn är det iaf fredag. Jag tänkte att jag skulle ringa till Strömsholm & be dem att skicka det sista blodprovet på en gång, så att jag kan få svar på det på tisdag när veterinären ringer mig. Java blir liksom inte bättre, & hur ont det än gör i mig så har jag accepterat det.

2 thoughts on “Duktiga jag & fina Bira

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *