Blixtar & dunder

Herrejävlar vad det har regnat, åskat & blixtrat idag!! :O Man kunde tro att det var ett världskrig utanför fönstret. Till en början var Java den tuffa & jag den osäkra. 😛 Jag låg i sängen, under täcket, & önskade att allt skulle gå bra. Java låg på rygg i sin säng bredvid & sov. Hennes lugn smittade faktiskt av sig liiite på mig, men tyvärr inte tillräckligt mycket för att jag skulle kunna slappna av helt.

Efter ett par timmar så lugnade det ner sig & jag kunde andas ut. 😀 Tyvärr så höll det inte i sig så värst länge utan det började dåna igen. Jag kände mig fortfarande osäker & lilla Java, ja, hon gömde sig under sängen. 🙁 Ju mer det dånade, desto längre in under sängen försvann hon. Jag lät henne bara vara, tänkte att det var bäst så.

Nu verkar det äntligen(!) ha gett sig, & Java har fått röra lite på sig ute på den stora gräsmattan. Hon fick gå där ett par varv även igår, men det är ju inte jättespännande om jag uttrycker det så. Men vad gör man inte för sin bästa vän?

Igår kollade jag igenom lite bilder på hårddisken & hittade då den här. Färjestads genom tiderna sötaste supporter! 😀

140803

Imorrn är Bira back in business & det ska bli spännande(?) att se hur Java beter sig då. Antingen blir hon glad över att träffa sin bästa polare, eller också blir hon arg eftersom hon fortfarande inte mår så bra. I vilket fall som helst så får dem ju inte leka nånting, utan ”bara vara”.

Annars så väntar jag mest på att det ska bli den 12:e så att veterinären ringer. Jag är så förbannat trött på att vänta, men samtidigt är det klart att prinsessan måste få en sista chans. Usch, det känns så hemskt, jag vill bara behålla henne för alltid. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *