Bottenskrapet?

Man kan inte alltid ligga på topp, utan idag ligger vi på botten. Jag har varit uppe sammanlagt runt en timme idag, resten av tiden har jag legat i sängen. 🙁 Jag vet inte varför, men jag känner mig helt slutkörd, det måste ju ha med Java att göra.? Nu får ju inte hon göra så mycket annat än att bara vila, så ingen skada skedd på så sätt, men ändå.

140802

Imorrn ska hon få gå en kortis! 🙂 Det får bli några varv på den stora gräsmattan utanför huset, för hon måste gå lugnt, samt får inte gå på asfalt. Kommer att kännas något skumt att gå runt där, & grannarna kommer väl tro att det har slagit slint, men så får det bli. 😛 Jag brukar ju göra saker som är mot det vanliga, så jag är väl rätt så van, haha.

På måndag kommer Bira tillbaka! Jag trodde att det var minst 1 vecka till kvar, men nope, redan nu den 4 Augusti kommer hon. Hon kommer ju inte att få göra så värst mycket eftersom Java har såna regler, men hon får rasta sig emellanåt & slipper vara ensam. Så är det ibland, man får vara glad för det lilla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *