En ond mardröm?

Java är slö, har precis spytt & hennes trampdynor på framtassarna ser konstiga ut. 🙁 Jag vet inte vad som är resp. inte är biverkningar av medicinerna, det enda jag vet är att Java inte är så glad. Det gör ont i mig att se henne såhär, jag vill ju kunna hjälpa henne, men jag vet inte hur.

Dem senaste 2-3 dagarna så har hon i princip bara sovit. Visst, nu får hon ju inte göra så mycket, så det är ju bra att hon sover, men hon brukar ALLTID få ryck & leka med sina leksaker emellanåt. Men inte nu. Ute piggar hon på sig & då ser man inget konstigt på henne, men direkt man kommer in igen så försvinner glädjen & glöden i hennes blick. 🙁

Sen trampdynorna, nog för att hon alltid har haft väldigt lätt för att få sprickor/sår i trampdynorna, eller bränna upp dem under promenader, men såhär har dem aldrig sett ut! :S Kanterna på trampdynorna ”smälter”, det blir sår & pälsen blir stenhård & väldigt mörk. Tänkte först att hon måste ha gått i nåt, men nope, det verkar inte som det. Jag klippte därför bort en massa päls på tassarna, så vi får se hur det ser ut imorrn. Det kanske ”bara” är nån reaktion på värmen?

I vilket fall som helst så tycker jag väldigt synd om henne, hon har det banne mig inte lätt just nu. 🙁 Men vi tröstar oss med att detta bara är tillfälligt, att det snart är över, att smärtan har ett slut. Ni anar inte hur mycket jag önskar att medicinerna kunde fungera & hjälpa henne, så att vi kan göra allt det där roliga som jag hade planerat. Livet är förbannat orättvist, det är då en sak som är säker.

Nej, jag ska nog inte skriva nåt mer här nu då jag inte är i så bra skick. Eller ja, mitt humör är liksom under botten. 🙁 Jag vill så gärna att det här bara ska vara en ond mardröm, att jag snart vaknar & så är allt bra igen.

140731

One thought on “En ond mardröm?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *