Java är hemma & imorn är det dags!

Nu är äntligen min prinsessa hemma igen. <3 Hon kom i förmiddags & har därför fått vara med på dagens äventyr.

Efter frukosten så åkte jag, Carina & mina tjejer ut till stallet där vi kollade på hästhoppningen en stund. Men det blev himla varmt att sitta där i solen, så vi drog oss iväg till badstranden istället. 😉 Första gången för Java där, men hon trivdes bra, fast det är klart, jag hade ju inte väntat mig nånting annat. 😛 Hon är ju dönöjd bara det finns vatten liksom.

Rally har verkligen utvecklats när det gäller vatten, för inte nog med att hon UTAN TVEKAN följer med UTÅT i vattnet så länge hon bottnar, utan idag SIMMADE hon också UTÅT!! :O Jisses, inga protester, ingenting, hon tvekade lite i dem stegen när hon gick från att bottna till att börja simma, men sen simmade hon superfint med oss ut. Hon fick ju såklart ha flytvästen på sig & jag tror att hon börjar känna sig trygg i den, för om hon simmar utan så får hon lite panik & plaskar mest runt. Så hon får helt enkelt fortsätta ha den hela den här badsäsongen & så i början av nästa, sen får vi se hur det går.

140727

Båda två var riktigt trötta när vi vilade på stranden, Rally var ju självklart tvungen att ”hålla vakt” emellanåt, men Java somnade. Ni ser ju på kortet ovan hur trött Java var. 😉

Nu har Rally följt med Carina hem & där stannar hon tills imorn. Anledningen är enkel, Java får ju inte äta nånting imorn bitti & det känns så elakt att ge mat till Rally då & så får inte Java nåt, därför passar det bättre att Rally sover borta så att hon kan få sin frukost. Så efter besöket på Strömsholm så följer hon med hem igen.

För imorn är det ju ÄNTLIGEN dags för Strömsholm!! 😀 Imorn får jag svar på om hon har B12-brist eller om det är nånting annat. Jag är inte helt säker på vilka sorts provtagningar dem kommer att genomföra, mer än blodprover & ultraljud. Men dem sa ju att jag skulle räkna med att det tog hela dagen, plus att veterinären nämnde något dyrt prov. Har läst att dem kan göra benmärgsprov för att utreda blodbristen, så det är kanske den hon syftade på? I vilket fall som helst så blir det av imorrn, & jag kan inte längta mer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *