Excellent & bad

Inatt kunde jag inte alls sova, så jag var uppe nästan hela natten. 🙁 Ändå kom jag upp när jag skulle, eller ska jag uttrycka det såhär; till slut blev det äntligen dags att gå upp! 😛

Vi åkte hemifrån vid kl. 8 & var framme i Ransäter strax före kl. 9. Vi letade upp rätt ring & väl där så satte vi oss i stolarna en stund, & sen gick vi bort till några andra lundehundar & så pratade vi lite. 🙂 Alltid roligt att träffa andra lundehundar & deras ägare. Den fina hanen Xavi var också där, synd bara att Rally inte delar min uppfattning om hur fin han är. 😉 Han gör allt han kan för att fjäska för henne, men får bara tänder tillbaka, haha.

Till slut blev det dags för oss att gå in i ringen & få vår bedömning. Även denna gång skötte sig Rally exemplariskt, bortsett från att hon ville gå i passgång…Något vi helt klart måste träna på inför nästa gång, men det blir ju inga fler utställningar i år så vi har gott om tid på oss. 😛 Haha.

Dagens kritik blev:
Trevl. helhet. Bra linjer & prop. Bra huvud & uttryck. Fin hals & överlinje. Ngt underställd & lite väl trång bak. Tendens till passg. av & till. Utm. hals & front.

Hon fick excellent & placerade sig sen som nummer 1 (av 2) bland ungtikarna. Tyvärr inget ck, men jag är nöjd, hon behöver ju fortfarande tid för att utvecklas, hon är ju bara 16 månader.

Vi lämnade utställningsplatsen ganska tidigt & styrde hemåt, för att bara vända & sen dra till badstranden! Det var helt underbart att gå i vattnet direkt vi kom dit, det tyckte även Rally. 🙂 Hon har blivit så himla duktig på det där, idag vågade hon nästan simma frivilligt, hon går liksom allt längre ut så snart hoppas jag att hon inser att hon faktiskt kan simma! Självklart var flytvästen på. 😉

140726

Nu har vi landat hemma & jag har duschat bort all sand. 😛 Resten av kvällen blir lugn, både jag & Rally är helt slut. Imorrn kommer min stora fina tjej hem igen! 😀 Annars ser dagen oplanerad ut, om det inte är dödenvarmt så vill jag åka ut till stallet & kolla på hopptävlingen, men det beror som sagt på vädret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *