Rally = badhund! :D

Hela den här dagen har spenderats vid vattnet tillsammans med Malin & Carina (samt Rally & Alvin). Vi valde att testa ett nytt badställe & gissa om vi blev positivt överraskade när det är en stor sandstrand & hur långgrunt som helst?! 😀 Dessutom inga vassa hala stenar som det är på Skutberget. Även hundarna älskade stället, så dit åker vi definitivt fler gånger, speciellt när vi har fått tillbaka både Java & Clara.

Vi simmade en del, hundarna fick simma mest, Rally gick med ut FRIVILLIGT & simmade sen så himla duktigt i sin flytväst. Simma gjorde hon dock inte frivilligt, men att hon ville gå UT själv är helt otroligt, speciellt när vi gick såpass långt. I slutet så tog jag av flytvästen & lät henne hoppa efter sin älskade tennisboll samtidigt som jag fotade lite med mobilkameran. Fick en del riktigt bra bilder som jag kommer att lägga upp i galleriet nu under kvällen, eller sent imorrn. Bjuder på ett litet smakprov här.

140725

Imorrn väntar utställningen i Ransäter & vi är redo. Hoppas att det fortsätter att vara uppehåll, varken jag eller Rally är så höga fan av regn. 😛 Haha, speciellt inte Rally kan jag ju säga.

Nu ska jag fixa lite mer cola, har precis duschat bort all sand & ska slutchecka väskan så att jag inte har glömt nåt. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *