Simträning & saknad

Även idag har vi varit & badat på Skutberget. Rally fick även simträna en stund, något hon behöver. Hon fick ha sin flytväst på sig för att hjälpa henne att hålla upp rumpan lite mer. Utan den så sjunker rumpan & hon simmar som hon gör på bilden nedan:

140723

Den bilden är lite mer än 1 år gammal, men simstilen har tyvärr inte ändrat sig så mycket. Bortsett från när hon har flytvästen på sig.

Imorrn kommer Malin & Alvin hit. 🙂 Vi ska åka till den ”badplatsen” där jag & Evelina var mycket förra sommaren. Hoppas att den fortfarande är övergiven så att man kan ha hundarna lösa där utan problem. Rally har ju en förmåga att vakta överallt. 😉 Så hoppas, hoppas, hoppas att vi får vara ifred där!

Ska jag vara ärlig så tycker jag att det är ganska jobbigt att vara iväg & bada med Rally nu när Java inte är med. :/ Jag vet att Java har det bra där hon är, men jag kan inte hjälpa det, jag saknar min prinsessa! Jag har så svårt att se mig i ett liv utan henne, hon är liksom en del av mig & mitt liv. Rädslan för att förlora henne är enorm, men hoppet om ett bra liv lever än. Hon MÅSTE bli bra, det bara är så, för jag klarar mig inte utan henne.

bidrag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *