Bad & lek

Även idag har vi varit på Skutbergets hundbad & svalkat oss. Idag var vi själva en stund så då fick även Rally vara lös, & när det var andra där så hade jag henne i flexikoppel. Hon är så söt min lilla räv, jag är så kär i henne, så ni anar inte.

På vägen dit så köpte Carina några tennisbollar & dem var VÄLDIGT POPPIS!! Rally vill ju helst ha med tassarna när hon leker, Magic var likadan så det är nog en typisk lundehundsgrej. 😉

140722

Hon ÄLSKAR att gå ut i vattnet & hämta bollen, men bara så att hon fortfarande bottnar! Idag gjorde hon inte om misstaget att trampa i gropen, så hon slapp få vatten över huvudet. 😛

1407221

Vi gick bort en sväng på en av ängarna & där släppte vi dem lösa. Nog för att dem var blöta, men jag fattar ändå inte hur dem orkade springa som dem gjorde! :O

1407222

Bjuder även på en kort film från leken, dem är jäkligt snabba trots att dem är så små! 😉

I övrigt så går dagarna väldigt sakta, jag vill bara att det ska bli måndag så att jag kan få lite svar om Java. Och får jag inga svar då så blir jag fan besviken igen alltså. :/ Mycket pekar på att det är den där sjukdomen hon har, & det skulle isf förklara så himla mycket. Men jag vet ju inte säkert, utan jag får snällt vänta på svar…

bidrag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *