Frivilligt bad med ofrivillig simträning

Idag är det fan äckligt varmt! Jag & morsan träffades tidigare under dagen & åkte ut till Skutbergets hundbad där hundarna fick bada. Farro simmade frivilligt & Rally gick ut såpass långt att hon hela tiden nådde botten. Utom en gång, då hon trampade i en grop så att hela huvudet försvann under vattnet! 😛 Haha, stackars lilla räven, så blöt ville hon ju inte bli.

140721

Precis efter att jag hade tagit det där kortet så sprang Rally iväg & vägrade att låta sig fångas. Av nån anledning så HATAR hon gruppbilder & vill bara sticka därifrån, & jag har ingen aning om varför. Så under tiden som jag försökte få tag i henne så lyckades jag ta denna bilden. 😉

1407211

Sen fick Rally simträna lite, dock mot sin vilja. Jag gick ut så långt jag kunde (utan att kläderna blev blöta) på den steniga & svåra bottnen & släppte sen i Rally försiktigt. Hon simmar lite bättre numera, men rumpan sjunker fortfarande lite för mycket, så hon har inte fått in tekniken än. Med flytväst så går det bättre, för den hjälper henne att inte sjunka fullt lika mycket som hon gör utan.

1407212

Förutom badat så har vi inte gjort nånting alls. Det är liksom för varmt för att göra nåt. Rally ligger bara & sover & jag har kollat på film. Just det ja, jag åkte till ett djursjukhus här i Karlstad som Java har varit inne på vid några tillfällen (det enda i stan som har öppet dygnet runt, så dit har vi ju varit tvungna att vända oss kvällstid & helger när hon har blivit dålig) & bad dem faxa Java’s journal till Strömsholm. För veterinären där frågade ju mig om Java har varit sjuk nån gång tidigare under sitt liv & isf vad det har varit för fel. Jag glömde säkert 10 gånger av alla gånger hon har varit sjuk, så jag tänkte att om Strömsholm får in hennes journaler från ALLA ställen hon har varit på, så kan dem ju läsa själva & jämföra provresultat med mera. Smart va? 🙂

Nu ska jag vara så underhållande att jag ska sätta på ännu en film. 😛 Orkar som sagt inte göra nånting annat, bortsett från att jag ska ringa ett par samtal. Det är ju lite att kolla upp & fixa med runt Java, så båda samtalen gäller henne.

När vi ändå är inne på Java så vill jag åter igen tacka för bidragen vi får in!! En del är anonyma & andra skriver vem det är ifrån, oavsett vad så blir jag lika glad & tacksam! 😀 Jag vet inte hur mycket nästa veterinärbesök kommer att gå på, men några dyra prover samt ultraljud blir ju aktuellt iaf, det är det enda jag vet säkert. Men tack vare er så kommer vi att kunna gå lite längre jämfört med hur det hade sett ut utan er hjälp. Så åter igen tack, jag håller er självklart uppdaterade om hur det går! Vill ni bidra med något mer så tar vi tacksamt emot det, för ju mer pengar det finns, desto längre kan jag gå för att rädda min prinsessa! 🙂

bidrag

2 thoughts on “Frivilligt bad med ofrivillig simträning

  1. Hej! Super fin blogg du har. Såg ett roligt klipp på Java när hon ” sjöng ”, och tänkte fråga om vad låten hon ” sjöng till heter ” ? Vill gärna testa om min hund också ” sjunger ” till låten. Skulle vara kul och se om det är nån ton i som får hundar att sjunga.
    Hoppas du har en bra dag.

    • Låten heter ”bästa vän” & det är Lizen som har gjort den. Ingen annan hund som har lyssnat på den bryr sig, utan det är bara Java som ALLTID har haft det som ”sin låt”. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *