Vissa har det bra

140719

På den här vackra platsen kommer Java att leva i en vecka, om jag är avundsjuk? Inte det minsta! 😛 Haha, min prinsessa förtjänar det allra bästa, så jag unnar henne det stället. Familjen Karlstam tar hand om henne så himla bra, så jag är inte ett dugg orolig.

Jag & Rally har varit på en liten hundträff idag också, men idag lekte hon inte med någon hund. Hon är ju ganska kräsen med vem hon leker med, & idag var det tyvärr ingen som föll henne i smaken.

Imorrn väntar en resa till Morokulien & rasspecialen!! 😀 Wiiee! Jag längtar tokmycket, ångrar att jag inte anmälde henne till den norska specialen också, för den var ju på samma ställe, fast idag. Men, men, jag har inte så gott om pengar så man kan inte få göra allt man vill. Men imorrn ska vi bara njuta, 73 stycken lundehundar är anmälda & det ska bli grymt spännande att jämföra Rally med dem, & även se vad en riktig domare tycker om henne. Rally har ju bara blivit utställd 2 gånger tidigare, då på inofficiella & på såna utställningar kan inte domarna rasen eftersom den är så ovanlig, så tyvärr får man oftast ingen ”bra” bedömning. Men imorrn är det på riktigt!! 😀

bidrag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *