Lekträff + ett stort tack!

I förmiddags kom familjen Karlstam & hämtade Java, & hon stannar ju hos dem tills söndag 27 Juli, dagen innan vi ska tillbaka till Strömsholm. Så jag & Rally får mycket ensamtid nu, & det hela började med ett besök på djursjukhuset. Hon är inte sjuk, utan vi skulle bara dit & avmaska henne inför rasspecialen på söndag, som är på gränsen mellan Sverige & Norge. Foxie med familj var också med, & det hela gick hur smidigt som helst. 🙂

När vi kom hem därifrån så hämtade jag andan lite här vid datorn & sen gick jag & Rally bort till Frödingplanen där vi hade bestämt träff med lite nya bekantskaper. 🙂 Grupper på Facebook är bra att ha ibland! 😉 Rally & Freja var lika stora, så Rally var inte så osäker på henne, men leka, nja, det var hon inte helt bekväm med. Hon leker ju i princip bara med Foxie & Clara, men jag tror att det beror på att hon känner dem så väl. Iaf, efter nån timme så kom det dit en person till, & med sig hade hon 4 hundar! Så sammanlagt 6 hundar sprang omkring på planen & gjorde lite vad dem kände för. Rally hade ”egna uppdrag” emellanåt, men hon är ju en lundehund. 😛

140718 1407181 1407182 1407183 1407184 1407185 1407186 1407187

Igår fick bloggen väldigt många besökare & tänk om alla som var inne hade skänkt 10:- då jävlar hade vi varit uppe i en hel del! Men, men, jag förstår folk som inte gör det, av olika anledningar. Vill dock rikta ett STORT TACK till de som har gett mig & Java ett litet bidrag, ni anar inte hur tacksam jag är över det!! (Dock så behövs det mycket mer.) Till en början så glömde jag ju att skriva med ett kontonummer, så det gjorde jag sent igår kväll, så nu finns det längst ner i gårdagens inlägg, för den som känner att den vill hjälpa till.

Skulle behöva specialbeställa en sele till den stora damen, men dem ligger runt 500:- så det får vänta. Jag väljer att prioritera veterinärvården. För vill det sig illa så kommer jag inte att behöva någon sele…Hemsk tanke, usch, Java måste bli bra, det bara är så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *