Min lilla flock är nu samlad igen

Sista inlägget för idag, för nu har jag kommit ikapp i bloggen. 😉 Bjöd på några av alla bilder som togs under resan, så kolla bakåt i bloggen om ni är intresserade av att se dem.

Idag har Rally kommit hem, till Java’s stora besvikelse. Det går dock liiite bättre, för dem kan vara i samma rum, det brukar annars inte gå så bra. Alltså, dem KAN vara i samma rum, men Java VILL inte, oftast. Ute däremot är det inga problem, då kan dem t.o.m. springa med varandra, men inne är det som sagt spänt.

140716

Snart kommer jag & Rally att få massa ensamtid. Java ska nämligen tillbringa 10 dagar hos familjen Karlstam, & det beror på 2 saker. 1: Rally ska på 2 utställningar & då är det skönt att slippa ha med Java också, & 2: familjen Karlstam vill gärna ha henne nu under deras semester. Så det blir ju perfekt när man kan slå två flugor i en smäll! 🙂

Ringde till Strömsholm tidigare idag & sa att jag fortfarande inte har hört nåt & hon jag pratade med sa att hon skulle påminna veterinären, & han jobbade idag. Nu är klockan typ halv tio & fortfarande inget samtal därifrån. Börjar bli redigt trött på att vänta, men vad kan jag göra?! 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *