Borta bra, men hemma bäst

140715

För drygt en timme sen kom jag & Java äntligen hem från resan, för ja, det är som man säger – borta bra, men hemma bäst. Under denna timmen har jag hunnit duscha Java, mig själv, samt packat upp ALLTING!! Det är inte illa för att vara mig, jag som avskyr att packa upp, det brukar liksom ta flera dagar, men nu bara bestämde jag mig & genomförde det, bra jobbat Malin!

Imorrn ska jag försöka blogga ikapp, jag kommer att skriva om vad vi gjorde under rätt dag i bloggen, så ni kommer med andra ord att få 4 stycken inlägg imorrn. Kommer även att bjuda på några bilder, men långt ifrån alla kommer upp i galleriet imorrn, det lär nog ta några dagar eftersom det är mååånga bilder att gå igenom & klippa. En ny header kommer även att dyka upp snart.

Andra saker som väntar imorrn är hämtning av Rally, tvättstugan, samt eventuellt dammsugning av bilen, det beror lite på vilket väder det är, vill inte städa den om det regnar massor. 😛 Men tvättstuga & Rally blir helt klart av! 🙂

Ska försöka lägga mig tidigt idag, ska för övrigt bli väldigt skönt att sova i sin egna säng inatt. Jag är ju ganska bortskämd med min tempurmadrass, tempurkudde & duntäcke. 😉

Igår skulle veterinären på Strömsholm ringa mig för att meddela provsvar & Java’s framtid, men jag har fortfarande inte hört nåt. 🙁 Riktigt dåligt. Så hör jag inget innan imorrn på dagen så ringer jag själv & kollar vad som händer. Jag vill ju gärna veta provsvaren & vad som händer härnäst.

Nej, dags att rensa mailen, läsa bloggar & allt annat grejs som man annars gör på datorn varje dag. 😉

2 thoughts on “Borta bra, men hemma bäst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *