Resan till Gotland

01:15 ringde alarmet på morgonen, då var det bara att göra sig ordning, packa in värdesakerna i bilen, rasta hundarna & sen sätta sig & köra till Nynäshamn. Kl. 04:50 gick båten & båtturen tog strax över 3 timmar. Väl framme gick vi runt lite i Visby, både i affärer & vid havet. Köpte bland annat den klänningen som ni ser i inlägget från den 13:e Juli. 😉

Efter det åkte vi & checkade in på vårt boende, lastade in lite saker i den gulliga husvagnen & tog emot lite tips på sevärdigheter & god pizzeria. Pizzan var verkligen GOD, men den kostade 90:-!!! :O Och ändå äter jag den billigaste…Helt sjukt. När pizzan var svald så åkte vi ner till havet & raukarna där vi gick på stenstranden & fotade lite. Tyvärr så var det mycket folk där så hundarna var tvungna att gå i koppel.

140712

Sen åkte vi tillbaka till boendet & stannade där resten av dagen. Vi la oss tidigt eftersom vi hade gått upp såpass tidigt, & även hundarna var trötta. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *