Dagens besök på Strömsholm

Nu är vi äntligen hemma hos Em igen, med hela ligan samlad. Java har genomgått en CT som vid första kollen inte visade nånting konstigt. De har även tagit olika prover på henne, bland annat från ledvätskan i höger bog, men dem svaren får vi först på måndag. Vid första undersökningen så visade hon inga tecken på smärta, men Hugo (veterinären) hade som tur var sett videon där hon haltar, så han var beredd på att inte se nåt på henne.

Under helgen ska hon leva som hon har gjort den senaste tiden, ingen kraftig ansträngning med andra ord. Och så ringer Hugo på måndag & meddelar provsvaren plus att vi då ska diskutera hur vi ska gå vidare.

Java är fortfarande lite vinglig, men ska snart få mat & sen kan hon förhoppningsvis slappna av lite. På tal om mat, nu ska jag göra Em sällskap i köket för hon lagar mat åt oss. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *