Imorrn gäller det!

Nu börjar det bli klart här hemma. Rally är lämnad hos Evelina, bilen är tankad, Java har fått sin promenad, lägenheten är städad, Java har duschat i specialschampot, jag har duschat, plus att jag har förberett bilen inför resan. 🙂 Känns riktigt bra, även Java är nöjd eftersom hon fick mat jämt nyss. 😉 Haha, blir dock synd om henne imorrn när hon inte får nån frukost. Men det tänker vi inte på nu, det hon inte vet lider hon inte av, än.

140710

Börjar även bli redigt nervös. :/ Rädd att det ska bli komplikationer på Strömsholm så att vi inte kan åka iväg till Gotland. Det skulle vara så himla typiskt. Men om jag förstår allt rätt så ska dem ju ”bara” söva henne, göra en CT, samt ta prov på hennes ledvätska, & ja, plus andra blodprover då. Så risken för komplikationer borde inte vara så stor, det hade ju varit mer riskabelt om hon skulle genomgå en stor operation. Bör kanske tillägga att när vi bokade resan så sa de inte nånting om att hon skulle genomgå en artroskopi, utan det fick jag veta dagen efter resan bokades…

Men men, håll tummarna för oss, eller ja, för Java imorrn! Stackarn blir ju jämt helt knäckt när hon ska lämnas kvar där, men jag har inte så mycket att välja på. Bara att hoppas att hon inte stressar sönder sig där, vilket hon har gjort förut. Låt morgondagen gå snabb & smärtfri, så att vi kan njuta av vår semester sen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *