Det gäller att vara flexibel

Saker & ting blir inte alltid som planerat, så det gäller att vara flexibel. Med respekt för de inblandade så väljer jag att inte skriva exakt vad som har hänt, men jag kan säga att Rally är hemma igen, alltså här hemma. Hon kom imorse & stannar tills imorrn. Hade jag inte haft Gotlandsresan så hade hon stannat här längre, men jag vill inte ta med henne på resan, det känns inte rätt. Så hon får spendera en vecka hemma hos Evelina istället, dem känner varann väl sen tidigare så det är ingen fara så sett. På onsdag hämtar jag hem henne igen & så får vi se hur länge hon stannar här, vi ska ju på rasspecialen & till Ransäter, så jag får pussla ihop allt. Men det löser sig nog ska ni se.

Java är ganska arg & har morrat mycket på Rally, som i sin tur både har krupit omkring med svansen mellan benen, samt ”huggit” i luften mot Java. Så ja, läget är helt klart spänt. Ingen av dem är ju det minsta aggressiv så jag är inte orolig över några allvarliga incidenter, men spänt är det som sagt.

Tidigare idag när jag satt här vid datorn så satte jag på en musiklista, båda hundarna låg på varsin plats & sov, helt lugnt. När musiken började så flög Rally upp ur soffan & ville genast träna, & det var då jag kom på att jag satte på fel lista. Jag satte nämligen på den listan som jag har när jag tränar med dem, så det var ju inte konstigt att båda flög upp & var redo för träning. Med andra ord var det bara för mig att resa mig & köra ett pass. 😉

140709

Vi har även varit ute & gått en kortis i värmen, & vi alla höll på att smälta bort. Vid åtta ikväll tänkte jag ta ännu en sån promenad, för då är det lite svalare. Annars gör vi inte mycket här i värmen, har haft lite tandvård på alla djuren samt klippt klor. Det är ungefär vad man orkar en sån här varm dag.

Kl. 22 börjar ju Hollandsmatchen på tv:n så det blir en sen kväll kan jag lova. Mitt älskade Holland måste ta sig vidare till final, för jag tippade ju att Tyskland & Holland skulle mötas i final (& ja, jag tippade det INNAN VM började!), plus att jag hejar på Holland, i alla lägen. Så då vet ni vart ni har mig om det är nånting ni vill. 😛 Haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *