Java’s favoritmotion (med film)

Igår tänkte jag ju att jag idag skulle ta årets premiärdopp, men eftersom det blåste så mycket så ångrade jag mig. Så istället för att åka till Sundstatjärn så åkte vi ut till ”vår” brygga där Java fick hoppa i några gånger. 😉 Det var några män där som blev mäkta imponerade av henne, men det är inte första gången folk tittar ordentligt på Java när hon kastar sig ut.

140705

Roligast är att hålla i henne medans nån annan kastar bollen, sen viska ”är du redo, klara, färdiga, gå” & på ”gå” släppa henne för då springer hon ända fram till kanten & hoppar ett STORT hopp ner i vattnet. Exakt såhär ser det ut då:

Eftersom hon inte får anstränga sig så mycket så blev det bara några få vändor i vattnet, hon hade nog gärna stannat där flera timmar! Och hon är så söt, för VARJE gång när hon har badat klart så vill hon springa hem. För den första delen av hennes liv bodde vi 10 minuters gångväg från bryggan & sjön, nu är det ju 2 år sen vi flyttade, men Java minns så väl gamla vägen hem. Då kan jag inte låta bli att undra om hon saknar vårt gamla hem? Det gör jag stundtals, det var ju trots allt mitt första egna boende & därmed kommer det ALLTID att vara extra speciellt för mig. Men det betyder inte att jag inte trivs här vi bor nu, men ibland vill jag ändå flytta tillbaka. :/

Snart är ännu en dag förbi & räknar med inte med idag så är det nu bara 5 dagar kvar tills Java ska in på Strömsholm. Snart är väntan över, eller iaf den väntan, jag tror ju tyvärr inte att jag kommer att få svar på vad det är för fel, om nu inte proverna från ledvätskan visar nåt. Jag hoppas såklart att jag får massa svar & att det ser ljust ut för min svartvita prinsessa framöver!

2 thoughts on “Java’s favoritmotion (med film)

  1. Att se filmer och bilder på Java när hon badar gör mig alltid så himla glad 🙂
    Så, jag hoppas verkligen att hon blir bra och att det inte blir badförbud för hennes del

    • Samma här, att se henne så lycklig smittar av sig. Det är bättre än alla piller i världen & har inga som helst biverkningar! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *