Nu har jag fått semester!!

Nu har även jag fått semester! 😀 Jag har ju redan varit ledig från behandlingen i 2 veckor, men har ändå haft Bira. Men idag var sista dagen Bira var här, eller ja, hon kommer tillbaka till hösten, men NU ÄR DET SEMESTER!! Vi får vila ut ordentligt en vecka, sen drar vi ju till Gotland! 😀 Eller ja, innan Gotland så väntar ju ett besök på Strömsholm med allt vad det innebär.

140704

Vi har absolut inga planer inför helgen, så vi tar dagarna som dem kommer. Har faktiskt tänkt att åka & bada med Java nån dag nu innan vi ska till Strömsholm, ifall hon får badförbud lång tid efter det. Plus att jag har ju inte badat nåt i år än. 😛 Så det är hög tid för det. 😉 Och hur mycket bättre kan ett bad bli än när man får simma med sin bästa vän?! <3

(Galleriet är uppdaterat med ännu fler bilder.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *