Vi ska klara det här!

En lugn sväng i skogen har vi roat oss med idag. Java fick balansera lite på ett träd & hon var överlycklig över att få en uppgift. 😛 Hon är så härlig min fina tjej.

140703

Har nu börjat med att fixa galleriet för år 2011 & det är fan hur mycket bilder som helst!! :O Så det lär ju ta sin tid, jag får ta lite i taget, annars kommer jag att bli knäpp. 😛 (Men jag publicerar dem allt eftersom på hemsidan.) Och i början av år 2011 så var ju Java bara en liten valp, så snacka om att man blir valpsjuk när man ser alla bilder! Plus att det väcker så starka minnen, & därmed även starka känslor.

1407031

Vi måste klara av det som väntar, jag ska finnas där för min prinsessa genom hela vägen. Efter allt vi har gått igenom så kan vi ta oss igenom även det här. Rätt mat, mediciner, rätt motion, tålamod & mycket kärlek. Det är vad vi ska använda oss av för att klara av det på bästa sätt, samtidigt som vi ber en bön till högre makter om att vi har turen på vår sida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *