Ny header på väg

Det blev en spontan kvällsfotografering ute i skogen med Java, Rally & Kissen. Tyvärr blev inte korten sådär jättebra, utom dem på Kissen, men dem får duga till en ny header på hemsidan. Jag ska ju göra en ny efter Gotlandsresan, & först tänkte jag ha den gråa fram tills dess, men ärligt, jag står inte ut. 😛 Därför håller jag nu på att fixa en ny, vi får väl se om jag lyckas bli nöjd nån gång, haha.

140630

Annars har dagen inte varit så annorlunda, Bira har varit här, vi har gått vår 3 km:are samt tränat ett litet trickpass inomhus. Ungefär sådär ser alla dagar ut nu för tiden, plus mycket tid vid datorn. 😉 Jag ser lite filmer & serier emellanåt, fördriver tiden liksom.

Vill bara att dagarna ska gå fort så att vi kan dra iväg snart! Jag, Em & hundarna ska ha det så jävla bra! Vi ska verkligen njuta av resan, min första riktiga semester på 13 år…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *