Galleribilder + fotboll

Nu är jag klar med förra årets galleribilder samt förrförra året. Det tog ett tag, men det var det värt. Borde ta tag i åren innan dess, men vi får se när det blir. Såhär ser gallerisidorna ut nu:

140629

Vi har även varit ute & tittat på fotboll, Java var väl inte nåt vidare road, men hon fann sig ändå i att vara där. Det måste ju vara roligare för henne att vara ute på nånting sånt än att bara ligga hemma? Eller?

1406291

Vi har faktiskt tränat ett pass inomhus också, samt gått vår 3 km-are för dagen. Men visst önskar både jag & Java att vi kunde göra mycket mer, framför allt gå längre sträckor. Men nu är det som det är, bara att acceptera läget liksom, finns inte så mycket annat vi kan göra. Det kommer ju inte att vara såhär för evigt, även om det just nu känns som det. Vi behöver ”bara” stå ut 1,5 veckor till, sen händer nånting nytt, nämligen besöket på Strömsholm. Och efter det vet ni väl vad som väntar? 😀 Jo, GOTLAND!!! 😀 Den helgen kan inte komma snabbt nog. Shit, vad jag längtar dit.

Nu är Hollandsmatchen slut & mitt älskade Holland är vidare i VM. 🙂 Hoppas att dem går hela vägen i år & vinner guldet, det skulle kännas bra. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *