Fixar galleriet på hemsidan

Det har regnat hela dagen, men det gör inte så mycket eftersom Java ändå inte får gå nån långis. Vi har dock gått vår 3 km-are tillsammans med Carina, Clara & världens bästa Rally. <3 Java brydde sig inte så mycket om regnet, hon kör full fart i alla väder!! 😉 Rally däremot hade nog god lust att anmäla oss för djurmisshandel eftersom vi tvingade ut henne i regnet. 😛 Haha, det är så stor skillnad på mina tjejer.

140628

Inomhus har Java lekt med många olika leksaker, hon byter ofta om jag säger så. Men tro inte att hon lägger tillbaka nån i leklådan, ånej, alla hamnar på golvet. 😛 Men det gör inget, bara hon är så nöjd som möjligt med tanke på hennes begränsningar.

Själv har jag suttit vid datorn väldigt länge & fixar med hemsidan. Har gjort klart galleriet för detta året, så nu håller jag på med förra året, & efter det blir det år 2012. Men allt blir inte klart idag, för jag tänkte sova den här natten. 😉 Så ha lite tålamod, bilder kommer. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *