En stressig & jobbig dag

Fy fan vilken stressig & jobbig dag det har varit idag! Och eftersom jag är typ sämst i världen på att hantera stress så har jag nu megaångest. 🙁 Vet inte alls vart jag ska ta vägen, jag bara skakar, hela tiden.

Har under dagen iaf lyckats med att lämna in min trasiga dator för att kunna få tillbaka det som finns på den hårddisken, köpt en ny dator, gått en promenad med hundarna, duschat, dammsugit & skurat lägenheten (med hjälp av Nikke & Loppis), bäddat rent i sängen, rensat på ett bord, samt rensat ”hundbensskåpet”. Just det, har även gjort rent toaletten, så ja, jag har hunnit med en hel del.

140627

Men som sagt, nu mår jag inte bra. Jag har dock varit med förr så jag vet att ångesten inte kan skada mig på nåt sätt, även om den känns hemsk. Så jag behöver ”bara” ta det lugnt, försöka att sitta här vid datorn & slappna av. Kanske ska testa att se nån film? Nej, kan inte koncentrera mig på nån film nu, måste lugna ner mig först, andas, bara andas…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *