Att släppa taget

Dagarna fortsätter att sega sig fram. Java är mer vild än tam stundvis & värre lär det bli. 🙁 Hon & Bira vill inget hellre än att få röja gärnet tillsammans. Men veterinären har sagt vila, bara korta promenader, ingen lek.

Eftersom jag är medlem i Granngårdens kundklubb så fick jag för ett tag sen en värdecheck att handla för, så den utnyttjade jag idag. Java fick lite ben, för dem går ALLTID åt, så man behöver aldrig ångra ett sånt köp. 😉

140624

Men nu till rubriken. Ibland måste man släppa taget om dem man älskar mest, & det är ungefär det jag gör nu. För längesen skrev jag om detta i min gamla blogg ett par gånger (dem inläggen hittar ni här & här), & nu kommer fortsättningen.

Det blir VÄLDIGT MYCKET JAVA i bloggen, & det beror på att Rally inte bor hemma längre, utan hon bor hos grannarna. Om det blir permanent eller inte är inte bestämt än, men tills vidare stannar hon där. Precis som jag skrev för längesen så blir hon en helt annan hund när hon vågar ta för sig av livet, hon blir en mycket piggare, busigare & LYCKLIGARE hund! Hon & Java går helt enkelt inte ihop, & jag tror aldrig att dem kommer att göra det heller. 🙁 Visst, dem slåss ingenting, men genom att ha båda hemma så mår ingen av oss bra, & så ska det inte behöva vara.

Så jag vet inte hur framtiden ser ut nu, det beror mycket på hur det blir med Java. Jag låter det vara öppet, för det är omöjligt att i dagsläget veta Java’s reslutat på bland annat CT:n & artroskopin. Dem svaren får jag fredagen den 11:e Juli.

Rally kommer dock att följa med till Gotland, plus att hon kommer att ställas ut på rasspecialen i Morokulien samt på utställningen i Ransäter. Utöver dem grejerna så är det ingenting bestämt överhuvudtaget.

Det här gör så ont i mig, om ni bara förstod. Jag ÄLSKAR verkligen båda mina hundar & vill ha dem, men när ingen mår bra av situationen så känns det inte rätt. Och det sista jag vill är att dem ska må dåligt! Så därför sätter min egen vilja åt sidan & väljer det som JUST NU är bäst för mina fantastiska tjejer! <3

1403091

2 thoughts on “Att släppa taget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *