Hon är fan inte dum alltså!!

Behöver jag berätta för er hur smart min hund är, eller förstår ni det själva när jag säger att hon snart kan alla 3 tricken? 😉 Min fina tjej, dessa trick har hon snappat upp hur fort som helst. Jag tror aldrig att hon har varit så snabblärd som hon är nu. :O Jag visar henne dock en del med händerna fortfarande & det blir mååånga täta belöningar, men jag ser så väl på henne att hon förstår vad jag vill att hon ska göra. Så det är hög tid att dra ner på hjälperna & i slutändan bara använda rösten.

140623

Jag håller på att fixa med hemsidan, det är många sidor som saknas än, men dem kommer. Måste dessutom redigera dem flesta texterna, men just nu har jag ingen fantasi att skriva några nya. :/ När det gäller Java’s texter så vet jag dessutom inte alls hur jag ska förhålla mig. För jag vet ju inte alls om vi nånsin kommer att kunna leva det liv vi har levt, eller om vi måste skapa nånting helt nytt, eller värst av allt, vi kanske inte får något mer liv tillsammans… :'( Usch, hemsk tanke, den slår vi bort fort. Så förmodligen kommer inte texterna att uppdateras innan nästa Strömsholmbesök, vilket är fredag den 11 Juli. Bara så att ni vet.

Om typ 20 minuter är det dags för dagens ”långa promenad”. Ungefär 3 km blir den, jag har ju sparat Java till den, så hon & Bira fick bara en kortis förut. Snacka om att man känner sig begränsad med att inte kunna gå hur mycket man vill. 🙁 Jag förstod inte tidigare hur bra vi hade det, men nu vet jag. Så alla ni som har friska & hela hundar, njut av all aktiv tid, för rätt som det är så kan den försvinna. Jag hoppas verkligen att vi snart kan leva normalt, & framför allt roligt snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *