Tränar flera nya trick!

Idag skulle jag vara väldigt duktig & städa hela lägenheten ordentligt, men det blev inte riktigt så. 😛 Först så tog jag & Java en promenad med det fina gänget (bestående av Carina, Olle, Rally & Clara), & sen så fastnade jag här vid datorn. 😉 Har kopierat nästan alla inlägg som jag skrev i ”mellan-bloggen”, så det är skönt.

Har även tränat ett pass med min fina flicka & hon är ju sååå jävla taggad!! Vi påbörjade även 2 nya trick, så nu håller jag på att lära henne 3 saker samtidigt! Men alla rörelserna är väldigt olika varandra, så jag tror att hon ska kunna sära på dem. Skulle jag märka att det blir för mycket för henne så får jag välja bort ett trick & vänta med att lära in det.

Tricken vi tränar på är ”loop” (slalom mellan armarna när jag går på alla fyra), ”snurr” (samma sak som ”spinn” fast åt andra hållet) samt ”rygg” (hon ska kasta sig på rygg, detta var Magic’s absoluta favorittrick). Java ger gärnet i alla övningarna, så det borde inte ta så lång tid för henne att lära sig dessa saker.

Tänker såklart massor på min kung när jag tränar hans favorittrick, så självklart måste jag dela en video med honom. <3 Ungefär i mitten av programmet kan ni se tricket ”rygg”. 😉

Nu ska snart Java ha mat, men innan dess tänkte jag träna ett pass till, nu när motivationen finns! 😀

Vet inte om ni har samma problem som mig, men jag kan inte se några bilder på hemsidan längre, förutom dem här i bloggen. Vet inte vad det är för fel? :S Vet ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *