Nu är nya hemsidan uppe!

140621

Nu ser ni den nya hemsidan! Jag hoppas att jag ska trivas med den, men det är något tiden får visa. Det är fortfarande många sidor som saknas, men dem kommer allt eftersom. Jag kommer även att kopiera alla inlägg från ”mellan-bloggen” som jag har haft i cirka 1,5 månad. Plus att jag ska länka till min gamla blogg så att den som är nyfiken på gamla inlägg lätt hittar till den.
Jag vet att headern inte är så supersnygg, men den får duga tills vi har kommit hem från Gotland. Jag har tänkt att ta massa kort där på båda mina tjejer tillsammans. Så ni får nöja er med den som är nu ett tag. 😉

Har precis ätit tacos, så jag är dömätt. 😛 Haha, & innan det är dags att sova så måste jag klippa klorna på Kissen, eller nej, det tar jag imorrn, det är så mörkt ute nu. Vill ju inte riskera att klippa henne i pulpan i ”onödan”. Så jag kan gå & lägga mig direkt, skönt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *