Försöker att förbereda mig på det värsta

Det finns typ 3 saker jag gör nu för tiden & det är att vara ute med hundarna (promenader, tävlingar eller träningar), vila/sova & gråta. Mycket mer än så gör jag inte, för det är allt jag klarar av.

Jag försöker förbereda mig på ett liv utan min fina prinsessa, men det slutar bara i fullständig kaos. Hon har funnits hos mig så länge & hjälpt mig så mycket, så att försöka tänka sig ett liv utan henne är bara smärtsamt. Ändå måste jag, för att överleva själv om det slutar så.

Jag tänker på vad Java älskar mest & så låter jag henne göra dem sakerna. Träna & tävla har vi gjort under helgen, & igår blev det bara en promenad då jag inte hade några krafter till nånting annat, men hon fick ändå busa med både Rally & Clara. Idag har vi varit på fotbollsplanen där hundarna (Java, Bira, Rally & Clara) har fått sprungit massor & busat med varandra. Java älskar att valla Bira & kan springa runt henne i flera timmar, kanske inte så hälsosamt, men just nu skiter jag fullständigt i det. Bara hon har roligt, det är allt som betyder nåt. <3

140520

Jag hade planerat morgondagen med inlines på förmiddagen & så ville Java’s största fan, familjen Karlstam komma hit på eftermiddagen & gå en promenad med henne, & självklart får dem det! Om jag måste ta bort henne på torsdag så blir det ju smärtsamt även för dem då Java har tagit en stor plats i deras hjärtan. Därför tvekar jag inte en sekund på att låta dem få en del av hennes näst sista (?) dag.

Men nu när jag lämnade ner Bira så var Java väldigt halt, så det blir nog inga inlines imorrn. Nog för att hon ÄLSKAR det, men om hon har så ont redan innan att hon haltar så är det inte schysst att utsätta henne för det, även om jag vet att hon ändå skulle springa som den galning hon är. Så vi får se vad vi hittar på imorrn på förmiddagen, det beror på hur hennes hälta utvecklar sig.

Har massa foton från lördagen & idag som jag har tänkt att lägga upp på hemsidan, men jag klarar inte av det. Jag bara gråter & väljer då att gå & lägga mig istället. Det är en strategi jag har lärt mig den senaste tiden, att när allt känns för jävligt & mina destruktiva tankar blir starka så lägger jag mig i sängen & ”väntar ut” smärtan. För det värsta går över efter en stund, även om det inte alltid känns så. För i sängen kan inget farligt hända, i sängen är jag trygg, så det är dit jag flyr, oavsett om jag egentligen är trött eller inte. Så jag antar att det är där jag kommer tillbringa många timmar framöver…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *