Det blir en artroskopi

Java är helt vild, speciellt utomhus. Inne lyssnar hon på mig & lugnar ner sig när jag säger till, men ute, jösses. Hon försöker få igång Bira hela tiden & när Bira då ”hänger på” så är det helt klart kämpigt att gå med båda två i koppel! 😛 Haha, men så kan det vara i hundlivet. 😉

140619

Har nu pratat med Strömsholm 2 gånger, & Java är inbokad för undersökning, CT & artroskopi fredag den 11 Juli kl. 9:00. Med andra ord ingen MRT som det stod i kallelsen. Däremot så måste jag ju duscha henne i specialshampoot inför artroskopin. Vart dem ska göra den vet jag dock inte, alltså i vilket ben & i vilken led. Det stod inget om det i journalen, så det får jag veta den dagen. Mycket spännande.

Det hela skulle gå på nånstans runt 11 000:- – 15 000:- & så länge det stannar inom den ramen så är det ”lugnt” pengamässigt. Tänk att djurvård ska vara så jäkla dyrt! 🙁 Nu är det bara att hoppas på att det inte blir några komplikationer så att det drar iväg. Plus för Java’s skull såklart. <3

Nu ska jag roa mig med att klippa klor & sen dammsuga lägenheten, underbara torsdag. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *