Massa bilder på mina fina tjejer på hemsidan

Idag hade jag velat ta bilen bort till sjön & suttit där med Java, men SJÄLVKLART har jag ingen bil hemma. 🙁 Så himla typiskt, hoppas att jag känner för det imorrn också, för då har jag bil igen.

Jag & Java har suttit ute i solen lite grann, plus att vi har tagit 2 promenader på 1,37 km, så nästan 3 km har vi gått idag sammanlagt. Så himla tråkigt att inte få gå ordentligt, både jag & Java vill röra på oss! Tänk om vi hade kunnat köra ett inlinespass nu på kvällen, det hade varit grymt!

140614

I brist på annat så har jag fixat massor av bilder på mina fina tjejer på hemsidan! 😀 Ni hittar dem under respektive presentation. Kanske fixar jag samma för Bira nån dag, men det blir inte idag.

När man kollar på alla dem bilderna så minns man alla härliga stunder & jag inser hur mycket jag älskar mina underbara vovvar. <3 Vad som än händer så kommer jag alltid att älska dem, även om vi kanske inte är tillsammans längre. Men det hoppas vi att vi ska vara! Jag blir alldeles varm inombords av all kärlek, fan vad jag älskar dem!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *